Maakrapujen kalastusmessut

Taas on se aika vuodesta, kun saa harmitella perhomessujen ajankohtaa, vuodesta toiseen sama laulu. Ovatko nuo Manselaiset tosiaan niin maakrapuja, etteivät ymmärrä, että kalastuskausi avataan juuri kyseisenä viikonloppuna? Paikoin on jo avattu. Kevät on niin hieno ja lyhyt sesonki, että tuntuu masentavalta menettää siitä yksikin viikonloppu.

No, oli miten oli, pakkohan sinne on mennä. Samaan aikaan, kun hauet tutustuvat kutulahtiin ja taimenet etsivät hyytävästä merestä lämpötaskuja, minä sidon The Ruffnecksien osastolla perhoja. Toisin kuin GoExpossa, jossa sidoin Putki-Haileja, sidon Tampereella haukiperhoja. Otan mukaani niin hauki- kuin taimenperhorasiani eli jos kiinnostusta löytyy, saan sitoa uudet kalastusperhot. Kaikki on siis kaupan.

Olennaista kuitenkin on, että tavataan tuttuja ja saadaan uusia. Ja jos haukiperhoartikkelista keksii kysyttävää, voi tulla moikkaamaan, niin vastailen ja näytän käytännössä. Luulen, että putkia saan ainakin sulatella useamman.

Messujen jälkeen vedetäänkin sitten roolivaatteet päälle ja aloitetaan kausi. Jokaisen vuoden, ehkä hienoin hetki on edessä… Kun ensimmäistä kertaa nostaa veneen plaaniin. Se tunne on aina yhtä huikea. Edessä odottaa uusi kausi ja uudet seikkailut!

Capt. Markus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>