Merta ja vavanrakennusta

Tämä on suuri askel teille, mutta vielä suurempi minulle. Vuosien haaveilun jälkeen ollaan viimein tässä. Ensimmäinen askel on otettu, ensimmäinen artikkeli on kirjoitettu ja julkaistu. Sitä ei vielä tiedä, mihin tämä johtaa, mutta joitain kehyksiä olen kuitenkin päissäni miettinyt.

Tämä ei ole perinteinen blogi. Luulen, etten aio kirjoitella tarinoita tyyliin ”Kävin tänään vesillä. Oli vähän nihkeää. Pari tärppiä kuitenkin oranssiin matoon. Kanaa ei muuten kannata ottaa evääksi jos unohtaa haarukan… Ei nimittäin pysy siima sormissa”. Idea on kirjoittaa artikkeleita erilaisista neronleimauksista; niin omistani kuin muiden. Tällä hetkellä oletan, että teemat liittyvät lähes täysin hauen ja taimenen merikalastukseen sekä vavanrakennukseen. Toisaalta, olen myös takinkääntäjien kruunaamaton kuningas, eli ei sitä tiedä vaikka kirjoittaisin jotain jopa päivittäin. Oli miten oli, kaikki liittyy kuitenkin aina perhokalastukseen.

Artikkeileita kirjoittaessani oletan, että esimerkiksi perhosidonnan alkeet ovat lukijalla hallussa. Tarkoitus on myös käydä läpi koko vavanrakennusprosessi melko rankastikin vallitsevia esteettisiä ja toiminnallisia arvoja kyseenalaistaen.

Ai miksi keksiä pyörä uudestaan, miksi korjata jotain, mikä ei ole rikki? No, jotta siitä tulisi vieläkin parempi, tai ainakin kauniimpi.

Capt. Markus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>